A Sants festegem la República

 

Cartell_26-08-2016

Com no podria ser d’una altra manera, aquest any també hi som.
Hi som perquè, a banda de treballar per un país que esdevingui més just socialment parlant; on tothom pugui gaudir d’una sanitat i educació dignes; on l’economia no ofegui i, ans al contrari, doni oportunitats de projecció; on puguem expressar lliurement les nostres idees i poder parlar dels seus avantatges i inconvenients amb tranquil·litat;  doncs bé, a banda de fer feina en aquest sentit, també volem participar de la festa major aportant un acte festiu al veïnatge per gaudir-ne i perquè ens agrada implicar-nos amb el barri.

Et volem demanar un parell de cosetes:
- La primera i molt fàcil que vinguis el divendres 26 d’agost i gaudeixis del showman en companyia dels teus familiars i amics.
- La segona, tant fàcil com la primera, que ens ajudis a fer difusió de l’acte enviant el cartell o l’octaveta a tantes persones com puguis.
Arxius disponibles: Cartell_26-08-2016.jpg  i  Octaveta_26-08-2016.jpg

T’HI ESPEREM!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>