Et necessitem! Fes-te’n soci/sòcia

Sants-Montjuïc per la Independència és una associació integrada per veïns i veïnes dels barris del districte que volen fer realitat que Catalunya esdevingui una República. Així doncs, els seus dos objectius primordials són:

  • Aconseguir la plena sobirania de Catalunya.
  • Treballar per aconseguir millores socials en tots els terrenys: sanitat, ensenyament, habitatge, medi ambient…

Com hem treballat per assolir aquests objectius?
Sense oblidar mai que volem fer una transformació democràtica i pacífica, hem organitzat infinitat d’actes i accions en els quals el voluntariat sempre ha tingut un paper cabdal. Debats, conferències, presentacions, projeccions, parades informatives, exposicions, jornades… No cal dir que també hi ha hagut implicació en tota mena de concentracions i manifestacions fetes tant per reivindicar la independència com per reclamar justícia.

I ara què?
Ens preocupa que, dia rere dia, es produeixin situacions d’injustícia, de desigualtat o de retallada de llibertats, com són els desnonaments, la manca d’acollida de persones i famílies immigrants, les situacions desateses de pobresa energètica, els rescats bancaris, els atacs a la llengua, les acusacions d’adoctrinament escolar, la manca d’ajuts socials, la impunitat dels polítics corruptes, els presos i exiliats polítics…
SMxI té clar que tot plegat és insostenible i que sols hi ha una manera de canviar-ho. Aquesta manera no és altra que assolir la independència, que Catalunya esdevingui un estat que pugui ser tractat igual com qualsevol altre.
Doncs aquest “i ara què” sols té una resposta: poder créixer i estar més convençuts que l’acció que s’està portant a terme és important per a tothom.

Aquest creixement el podem fer de dues maneres que es complementen:

  • Parlant amb les persones del nostre entorn més proper: familiar, laboral, d’amistat, de lleure… però parlant no tant per convèncer, que també, sinó perquè puguin donar-se que el nostre objectiu no persegueix ningú, ans al contrari, pretén ser un projecte integrador i de convivència pacífica i democràtica.
  • I aconseguint que s’inscriguin a l’ANC i esdevinguin membres de ple dret o simpatitzants i col·laboradors.

En aquest enllaç (http://smxi.cat/inscripcions/) es detallen les característiques dels dos tipus d’inscripcions existents per participar de l’Assemblea Nacional Catalana.

Aconseguir canviar i millorar el país, és cosa de tothom!
Col·labora amb nosaltres. Fes-te soci o sòcia de l’ANC!
Tota la informació a un clic (aquí)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *