Les entradetes de l’

L’Indepensants és el butlletí setmanal que els socis i els simpatitzants de Sants-Montjuïc per la Independència reben cada setmana al seu correu electrònic. Conté una entradeta, que se centra en l’actualitat del procés de la República, i tota la informació sobre les nostres activitats.

Si volguessis rebre el butlletí puntualment, dona’t d’alta com a soci o simpatitzant de l’Assemblea Nacional Catalana i adscriu-te a la territorial de Sants-Montjuïc.

 Tornar enrere  (1) 

________
(1) http://smxi.cat/entradetes-indepensants/

2 comentaris sobre “Entradetes de l’INDEPENSANTS 2

  1. bon dia, tarda…. segueixo molt de prop totes les notícies , vaig anar una vegada a la reunió de dimecres, peró tinc una petita botiga de confecció de banderes i el meu horari a la tarda és de 17 a 20 hores, trigo 20 minuts a arribar al carrer olzinelles, haig de tancar a 2/4 de set per arribar, aquesta és la raó de que no hagi anat a més reunions.
    No demano canvi d’horari, és la explicació de la meva falta d’assistència. us agreixo tota la feina que feu, i podeu contar amb mi per altres actes. Una abraçada i ENDAVANT !!!

    • Moltes gràcies, Anna Maria! Si ets sòcia o simpatitzant de Sants-Montjuïc per la Independència ja deus rebre l’Indepensants, el nostre butlletí setmanal. Allà hi trobaràs tota l’agenda d’activitats -que també pots consultar aquí mateix, al web- per tal que t’apuntis a les que puguis i vulguis anar. Comptem amb tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *