Ens en sortirem més forts

Hola, avui he sortit per comprar pa després d’estar 15 dies confinat al pis. Ho tinc clar pel bé de tothom, surti solament quan hi ha necessitat amb mascarilla i guants, Sembla surrealista el que estem vivint. És terrible morir en aquestes circumstàncies perquè no pots estar acompanyat pels teus essers estimats i també per la família. Em dol quan m’assabento que ens ha deixat algú que estava implicat amb el nostre país.
Per l’altre banda penso amb el món que està més net i no hi ha guerres.
Un virus ens ha igualat a tothom. Ens fa més humans i solidaris.
Jo m’ho agafo com un retir espiritual. Solament poso les notícies per saber com va l’evolució.
Cada dia faig taixi, assanes, pranyama i llargues meditacions. Ho visc amb una pau immensa.
Ens en sortirem i més forts
Josep Llurba i Guiu