En acció per la cultura al País Valencià

  • Actualització: el 21 de desembre, un dia abans de la data de límit, Acció Cultural del País Valencià va acomplir el seu objectiu d’arribar als 50.000 €

El 14 de novembre, a la sala de conferències de les Cotxeres de Sants, l’assemblea de Sants-Montjuïc per la Independència va aprovar per unanimitat fer una aportació al projecte Cultura en Acció, impulsat per Acció Cultural del País Valencià mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami. La proposta es va plantejar en el torn obert de paraules, fora de l’ordre del dia, atès que es tractava de l’assemblea extraordinària per deliberar quina havia de ser la posició de l’Assemblea Nacional Catalana arran de la consulta del 9N.

El nostre tresorer es va comprometre a fer números per fixar la quantitat que aportarem al projecte. Ja fa uns quants dies que hi vam reservar 500 €, que representen la meitat d’un mes de quotes dels membres de ple dret (de la part de la quota, en concret, que rep l’assemblea territorial, a raó de 2 € per persona i mes). Les aportacions superen ja els 40.000 €, però Cultural en Acció necessita arribar als 50.000 € abans de Nadal perquè el projecte tiri endavant.

T’animem a respondre a la crida dels nostres compatriotes valencians, perquè Acció Cultural del País Valencià pugui continuar treballant per la llengua i la cultura, davant d’un estat que ens estima tant que nega la unitat del català i ens conculca drets lingüístics bàsics, és a dir, drets humans fonamentals, com a súbdits que ens consideren de les seves darreres colònies. Si no teníem prou raons per la independència, n’hi ha una més: es diu País Valencià.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *