Els sindicats a la República Catalana

PER LA REPÚBLICA DE LA GENT TREBALLADORA
ENS CALEN SINDICATS NACIONALS I DE CLASSE

A casa nostra, el nivell de sindicació de la població és molt baix. Hem d’augmentar-lo significativament per defensar els nostres drets com a treballadors i com a ciutadans, i cal augmentar, també, el nivell de militància.
L’Assemblea Nacional Catalana té també aquest objectiu com una de les seves línies estratègiques i per això participa en l’organització d’aquest esdeveniment.

Hi participarà un representant del sindicat CIGA de Galícia, on tenen una àmplia implantació, en Sergi Perelló, per la Intersindical-CSC, l’Antonio Baños, periodista i l’Elisenda Paluzie, Presidenta de l’Assemblea.

En el moment actual del País ens calen uns sindicats propis que estiguin al servei dels treballadors, en una perspectiva d’alliberament nacional. Recordem que les grans aturades del 3 d’octubre i del 8 de novembre de 2017, i la ben recent del 21 de febrer de 2019 les han fetes possibles els sindicats que les han convocades o secundades.

Participa-hi!
Ens trobarem a l’Auditori de les Cotxeres de Sants (passatge Fructuós Gelabert, s/n), el pròxim dilluns 4 de març de a les 19 hores.

Defensem els nostres drets laborals i socials construint una República Catalana per a tothom!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *