Eleccions SMxI 2024

La renovació de l’equip de coordinació de Sants-Montjuïc per la Independència es durà a terme entre els dies 2 i 5 d’octubre d’aquest any i, com a la darrera vegada, el sistema de vot serà utilitzant el sistema de consultes de les assemblees de base (sistema emprat per les votacions de l’AGO i les eleccions del Secretariat Nacional). El Reglament Electoral 2024 (1) regula el funcionament de tot el procés de votació.

Així doncs, el calendari de votació telemàtica serà operatiu de les 0 hores del dimecres 2 d’octubre fins a les 14 hores del dissabte 5 d’octubre. Tanmateix, i per acompanyar a tothom que tingui dificultats tècniques o manca de dispositius adequats, s’oferirà un servei de suport i assessorament durant la tarda del dijous 3 d’octubre, de les 18 a 20 hores, i el matí del dissabte 5 d’octubre, d’11 a 13 hores, en el nostre local del carrer Alcolea, 75.

Quina composició ha de tenir el Secretariat de SMxI (Equip de Coordinació)?
Ha de està format per:
::::– Coordinador/coordinadora
::::– Secretari/secretària
::::– Tresorer/tresorera
::::– Vocals (3 com a màxim)

Qui pot optar?
Tot membre de SMxI de ple dret pot presentar la seva candidatura complimentant el qüestionari que estableix el Reglament Electoral i ajustar-se al calendari previst. El Reglament determina que el termini per presentar candidatures anirà del 13 al 21 de setembre i caldrà complimentar un formulari (2) que estarà disponible a la web a partir d’uns dies abans del 13 de setembre.

Funcionament del procés electoral
S’informarà per correu electrònic de l’obertura del procés. També s’inclourà un enllaç perquè cada membre pugui sol·licitar l’accés a l’aplicació informàtica (SCAB) per poder exercir el dret de vot.
Feta la sol·licitud, es rebrà un correu amb instruccions concretes sobre com  procedir.

Informació del cens electoral
Es pot verificar la pertinença  entre els dies 13 i 21 de setembre. En cas que hi hagués alguna irregularitat, es podrà fer una reclamació entre el 18 i 23 de setembre. La resolució es notificarà com a molt tard el 26 de setembre.
L’enllaç per verificar el cens és: https://registre.votacionsanc.cat/acces/index

Escrutini
Un cop finalitzat el procés de votació (14 hores del 8 d’octubre), es realitzarà l’escrutini electrònic dels vots emesos i la Junta Electoral proclamarà els resultats definitius no més tard de dimarts 11 d’octubre.

Calendari general: Resum
– Verificar el cens electoral: Del 11 al 21 de setembre
– Presentació candidatures: Del 14 al 22 de setembre
– Publicació de les candidatures admeses: A partir del 26 de setembre
– Votació telemàtica: Del 2 al 5 d’octubre
– Proclamació resultats definitius: L’11 d’octubre

·

______enllaços______
(1) http://smxi.cat/wp-content/uploads/2024/06/REGLAMENT-ELECTORAL-SMxI-2024.pdf
(2) http://smxi.cat/wp-content/uploads/2024/06/Qüestionari-candidats-SMxI-2024.docx


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *