Eleccions a SMxI 2018

Llistat i informació dels candidats i candidates

D’acord amb l’establert en el reglament electoral, es fa públic les candidatures que s’han rebut ordenades per ordre alfabètic del primer cognom.

Lleonard Armentano Valls
Ferran Fuguet Ros
Mario Garcia Glück
Joan Ramon Gomà i Ayats
Neus Peraire Martínez
Jordi Soler Borràs

Informació sobre els candidats.

Nota prèvia:
Les dades de caràcter personal [ apartats b) c) d) i e) del qüestionari ] només són d’ús per a la Junta Electoral. Les dades sobre afiliació política [ apartat l) del qüestionari ] no poden ser de lliure circulació. Si algun membre de ple dret de SMxI hi vol accedir, cal que enviï un correu a sants-montjuic@assemblea.cat i li serà facilitada, amb prec de no reenviar-ho ni difondre-ho.

·
_______________________________

·

LArmentanoa) Nom i cognoms:  Lleonard Armentano Valls

f) Data de naixement:  30 de gener de 1946

g) Compromís orientatiu d’hores de disponibilitat de mitjana setmanal:  7 -8 hores setmanals

h) Titulació acadèmica i formació complementària:  Tècnic construcció grau mitjà i professor de català (adults)

i) Ocupació actual:  pensionista

j) Idiomes que parla:  català, castellà, italià, francès (oral), portuguès (oral) i nocions d’anglès.

k) Pertinença a associacions privades i, si escau, càrrecs que hi ocupa o funcions que hi fa:  Òmnium cultural, Centre Catòlic de Sants, UEC de Sants, Secretariat d’Entitats.

m) Mèrits o trajectòria política, cívica, professional o experiència que el candidat vulgui exposar per avalar la seva candidatura: Fer de professor de català, a la clandestinitat en cursos organitzats a Sants pel Secretariat d’Entitats i, posteriorment en els primers cursos de català organitzats pel  Departament de Cultura de la Generalitat a l’inici de la democràcia.

n) Programa d’actuació, si el candidat en proposa algun:

··
_______________________________

·

FFugueta) Nom i cognoms: Ferran Fuguet Ros

f) Data de naixement:  24 juliol 1949

g) Compromís orientatiu d’hores de disponibilitat de mitjana setmanal:  40 hores

h) Titulació acadèmica i formació complementària:  Bachiller Superior – Magisteri

i) Ocupació actual:  Jubilat

j) Idiomes que parla:  Català , castellà i xampurrejo el francès

k) Pertinença a associacions privades i, si escau, càrrecs que hi ocupa o funcions que hi fa:  ANC – Sectorial Treballadors i Treballadores (Secretari), Germanor Obrera d’AC – HOAC.

m) Mèrits o trajectòria política, cívica, professional o experiència que el candidat vulgui exposar per avalar la seva candidatura:  Moviments de barri, per la Pau, No OTAN. Proper /simpatitzant/ votant de partits d´esquerres.

n) Programa d’actuació, si el candidat en proposa algun:  Sempre prioritzo treballar per la participació de tothom. Els dos objectius que poso en primer terme com ANC: 1) Llibertat Presos polítics i 2) Procés Constituent en la perspectiva d´un NOU PAÍS.

 

·

_______________________________

·

MGarciaa) Nom i cognoms: Mario Garcia Glück

f) Data de naixement:  31 de desembre de 1962

g) Compromís orientatiu d’hores de disponibilitat de mitjana setmanal:  4 hores.

h) Titulació acadèmica i formació complementària:  Llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses i Diplomatura en Ciències Empresarials.

i) Ocupació actual:  Professor.

j) Idiomes que parla:   Català, castellà i anglès.

k) Pertinença a associacions privades i, si escau, càrrecs que hi ocupa o funcions que hi fa:  Col·laboració amb la territorial de Sants-Montjuïc i la sectorial d’economia de l’ANC.

m) Mèrits o trajectòria política, cívica, professional o experiència que el candidat vulgui exposar per avalar la seva candidatura:

n) Programa d’actuació, si el candidat en proposa algun:

·

_______________________________

·

JRGomàa) Nom i cognoms:  Joan Ramon Gomà i Ayats

f) Data de naixement:  20 d’octubre de 1960

g) Compromís orientatiu d’hores de disponibilitat de mitjana setmanal:  20h/setmana si són majoritàriament en cap de setmana.

h) Titulació acadèmica i formació complementària:  Doctor Enginyer Industrial.

i) Ocupació actual:  Professor a temps complert al Tecnocampus de Mataró I Professor associat a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona.

j) Idiomes que parla:  Anglès. (a més de català i espanyol)

k) Pertinença a associacions privades i, si escau, càrrecs que hi ocupa o funcions que hi fa:  Soc membre de l’Associació Amical Wikimedia. Actualment no hi ocupo cap càrrec. I hi soc molt poc actiu.

m) Mèrits o trajectòria política, cívica, professional o experiència que el candidat vulgui exposar per avalar la seva candidatura:
– Entre el 2000 I el 2010 vaig ser Director General de la Fundació CIM (www.fundaciocim.org).
– Entre el 2006 I el 2010 vaig ser Director de la Xarxa de Referència en Tècniques avançades de la producció XaRTAP (www.xartap.org).
Entre el 2007 I el 2013 vaig ser President de l’associació Amical Wikimedia (www.wikimedia.cat).
He col·laborat en les activitats de la territorial de Sants de l’ANC.

n) Programa d’actuació, si el candidat en proposa algun:  El programa que es proposa s’emmarca en la constatació de l’èxit de l’Assemblea en l’assoliment de tots els seus objectius en l’etapa de proclamació de la república i de que ara correspon obrir una nova etapa on s’ha d’assolir un èxit encara més gran en la seva implementació.

Al mateix temps, en aquesta nova etapa ha aparegut un fet sobrevingut que és que Catalunya ha deixat de ser una comunitat autònoma espanyola i ha passat a ser un país ocupat per la força, en contra de la voluntat de la majoria del poble. La potència ocupant, Espanya, ha demostrat que no és un país democràtic i que té un projecte clar per a Catalunya que consisteix en la seva total destrucció i espanyolització.

D’avant d’aquest marc, es proposa un programa d’actuació basat en un conjunt de línies horitzontals que abasten tota l’organització i de línies verticals que abasten iniciatives específiques.

El programa d’actuació horitzontal té dos vectors. Per una banda, es tracta de que, davant de la nova situació de país ocupat per una potència hostil no democràtica, cal protegir l’Assemblea, els seus membres, els seus recursos econòmics, les seves bases de dades i els seus plans d’actuació traient-los fora de l’abast de les forces d’ocupació. Per altra banda es tracta de fer créixer l’organització i passar a tenir centenars de milers de participants actius en les nostres iniciatives, assolint així la força necessària per vèncer …  (llegir més)

·

_______________________________

·

NPerairea) Nom i cognoms: Neus Peraire Martínez

f) Data de naixement:  21 d’abril de 1958

g) Compromís orientatiu d’hores de disponibilitat de mitjana setmanal:  10 / 15 hores

h) Titulació acadèmica i formació complementària:  Batxillerat

i) Ocupació actual:  Assegurances

j) Idiomes que parla:  Català i castellà

k) Pertinença a associacions privades i, si escau, càrrecs que hi ocupa o funcions que hi fa:

m) Mèrits o trajectòria política, cívica, professional o experiència que el candidat vulgui exposar per avalar la seva candidatura:

n) Programa d’actuació, si el candidat en proposa algun:  Contribuir aportant iniciatives i donant suport a totes aquelles tasques que sorgeixin a l’AT per tal de promoure i assolir el Full de ruta marcat per l’Assemblea i aconseguir el nostre objectiu. A més, sempre tenint en compte la vida social i cultural del barri de Sants i estant involucrats amb els diversos moviments que s’hi duguin a terme.

·

_______________________________

·

JSolera) Nom i cognoms: Jordi Soler Borràs

f) Data de naixement: 12 de setembre de 1963

g) Compromís orientatiu d’hores de disponibilitat de mitjana setmanal:  4 hores

h) Titulació acadèmica i formació complementària: EGB, BUP, FP 2n Grau E.Industrial

i) Ocupació actual:   Tècnic Instal·lador

j) Idiomes que parla:   Català, castellà, anglès i italià

k) Pertinença a associacions privades i, si escau, càrrecs que hi ocupa o funcions que hi fa:  Club Radio Control de Velers Ikarus, Club Radio Control de Velers Collserola, Club Aeromodelisme Vall del Tenes.

m) Mèrits o trajectòria política, cívica, professional o experiència que el candidat vulgui exposar per avalar la seva candidatura:

n) Programa d’actuació, si el candidat en proposa algun:

·

_______________________________

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *