Eines de País: PIMEC

PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la patronal més representativa de les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya.
La Junta Directiva de PIMEC ha convocat eleccions generals, després de 23 anys de no fer-ho, per a la renovació dels òrgans de govern, pel proper 23 de febrer.

S’han confirmat dues candidatures per al nou comitè executiu de l’entitat. D’una banda, la continuista impulsada pel fins ara secretari general de l’entitat, el senyor Antoni Cañete. De l’altra, la renovadora encapçalada per Pere Barrios i que compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana oferint-li l’estructura tècnica d’Eines de País.

Així doncs, Eines Pimec és la candidatura independentista que aposta per una gestió democràtica i moderna que treballi per les necessitats de Catalunya.
Pere Barrios, candidat d'Eines PIMECEl seu candidat, Pere Barrios, podrà concórrer a aquestes eleccions perquè, en el temps rècord d’una setmana, ha recollit més de 200 signatures que l’avalen.

Si el primer requisit ja s’ha assolit, en queda un altre encara més difícil: fer que la candidatura Eines PIMEC tingui el major número de vots possible a les eleccions. I si diem que és difícil és perquè en tot el país només hi haurà seus electorals habilitades en 5 minicipis: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Manresa. A més a més, el fet que les eleccions siguin el 23 de febrer, un dimarts, tampoc ho posa fàcil.

Per aquesta raó des de l’Assemblea Nacional Catalana promovem el vot delegat [1], que és el que ha de permetre la màxima participació. Donem suport i recursos per assolir aquesta fita recollint els vots delegats dels socis i sòcies de PIMEC que ens arribin fins el dilluns 22 de febrer a les 8 del vespre.

Logotip d'Eines PIMEC

Què cal fer ara?
Pots difondre aquesta informació entre les persones empresàries o autònomes, membres de PIMEC, per tal que puguin exercir el seu dret de vot fent el corresponent vot delegat. En aquest cas, podran sol·licitar el nostre assessorament i suport escrivint-nos a: sants-montjuic@assemblea.cat, o bé trucant al telèfon 693 004 571.

Treballem perquè el país disposi de les estructures
que l’ajudin a esdevenir República Catalana·
Per a més informació:

________enllaços________
[1] https://assemblea.cat/pimec-fase-dos-ajudans-amb-el-vot-delegat/
[2] https://assemblea.cat/eines-pimec-presenta-mes-de-200-avals-per-concorrer-a-les-eleccions-de-pimec/
[3] https://www.elnacional.cat/ca/economia/pere-barrios-pimec-patronal-acomplexada_581736_102.html
[4] https://www.pimec.org/ca/institucio/nosaltres/qui-som/eleccions-pimec
[5] https://www.einespimec.cat/programa/
[6] http://smxi.cat/wp-content/uploads/2021/02/Díptic-Eines-PIMEC.pdf


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *