Diumenge 22 de novembre, per les institucions i la unitat

  • Convocatòria prèvia a Sants: 11.00 h a la plaça de Sants (quiosc)

L’Assemblea Nacional Catalana organitza una mobilització ciutadana amb dos objectius:

  • d’una banda expressar el suport públic de la societat civil a les seves institucions, al Parlament de Catalunya i a la Resolució aprovada dilluns passat, davant els atacs per part dels organismes de l’Estat espanyol i
  • d’altra banda, demanar unitat als 72 diputats per tirar endavant el procés [d’acord amb la Declaració de Vilanova, del dissabte 14 de novembre].

En aquesta mobilització, on també es demanarà unitat als 72 diputats per tirar endavant el procés, l’Assemblea també farà públic el seu posicionament respecte a la situació política actual. La mobilització tindrà lloc a Barcelona el diumenge dia 22 a les 12 del migdia al passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella. Aquesta mobilització substitueix la que s’havia previst el diumenge 15 de novembre, suspesa per l’Assemblea arran dels atemptats de París.

L’Assemblea fa una crida a les assembles territorials i a tota la ciutadania per fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre.

Som sobirans: unitat, govern, independència

[Comunicat de Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, 13 de novembre]

Aquest diumenge, 15 de novembre [ja s’entén que ara la convocatòria és el 22 de novembre], us convoquem a les 12.00 del matí al passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Som en un moment transcendental de la nostra història. Mai no havíem arribat tan lluny com fins ara, ho tenim a tocar i ens cal empènyer per aconseguir-ho.

Ara toca expressar el nostre suport al Parlament de Catalunya davant dels atacs dels organismes de l’Estat espanyol contra la resolució de dilluns passat d’inici formal del procés constituent. Aquest diumenge farem palès que som un poble democràtic i sobirà i que estem al costat de les nostres institucions.

També ha arribat el moment d’expressar la necessitat de disposar d’un nou Govern per garantir la continuïtat del procés. Demanem unitat i fermesa als 72 diputats per tirar endavant. Tots ells són els nostres diputats i la nostra confiança en ells es manté intacta. Des d’aquesta confiança i complicitat els demanem unitat i acords ràpids per seguir avançant.

Des de l’any 2012 hem recorregut un llarg camí, amb diades històriques. Enguany, a la Meridiana i poc després el 27s, el poble va parlar de nou i vam guanyar el primer Parlament independentista de la nostra història. Tot això ho hem fet gràcies a la força de la gent. Ara, tornes a ser imprescindible!

T’esperem diumenge. Ho tenim a tocar. Fem sentir la nostra veu!

Moltes gràcies.

Jordi Sànchez
President de l’Assemblea Nacional Catalana


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *