Diada Nacional 2022

Pensàvem que la cosa no anava ben encaminada perquè se’n parla poc. Potser sí que estem anant de puntetes per veure com es posicionen els partits sobiranistes, però el fet és que des de l’Assemblea estem treballant per celebrar una Diada Nacional amb tot el glamour que li correspon.

T’ho expliquem tot seguit:

Com ja sabeu, enguany la concentració-manifestació es fa a l’avinguda del Paral·lel, entre el carrer Tamarit i la plaça de les Drassanes. I per tal de garantir una distribució adequada dels assistents s’han organitzat trams i s’han assignat a les diverses territorials.

 

Cada tram està gestionat per una o més territorials del Barcelonès i, a la vegada, acollirà les persones provinents de determinades comarques dels Països Catalans. Així evitem aglomeracions i es distribueixen les persones al llarg de tot el passeig del Paral·lel.

Sants-Montju¨ïc per la Independència, juntament amb els companys de Poble-sec per la Independència, gestionem el tram 9 que abasta des de la cantonada del carrer Vallhonrat fins a la cantonada del carrer Teodor Bonaplata.

En aquest tram, a banda dels veïns dels nostres barris, acollirem els manifestants que vinguin de les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà, el Tarragonès, el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

L’eslògan és clar: “Tornem-hi per vèncer – Independència” perquè, tot i que ho hem demostrat sobradament, volem reafirmar-nos i demostrar que el moviment independentista és prou viu com dissipar qualsevol dubte de la seva realitat i existència. Cal omplir els carrers i demostrar la força que tenim i que som capaços de seguir lluitant a favor de l’alliberament del nostre país.

Cal forçar, un cop més, que els partits polítics assumeixin les reivindicacions del poble i no pas al revés. L’empenta per tirar endavant és nostra i no ens deixarem manipular per ningú de cap color polític. Com diu la dita, SOM MÉS DELS QUE VOLEN I DIUEN i cal que aquest 11 de Setembre siguem tots al carrer per fer-nos sentir i per cridar ben fort:

IN, INDE, INDEPENDÈNCIA
INDEPENDÈNCIA, ARA!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *