Debats Republicans

PER QUÈ LA INDEPENDÈNCIA VA FRACASSAR I PER QUÈ ENCARA ÉS POSSIBLE

Per què la independència va fracassar i per què encara és possibleÉs un títol prou eloqüent que ens fa pensar per on aniran les reflexions que farà el seu autor sobre el nostre procés d’independència.

Adrià Alsina Leal, autor d’aquest llibre, basat en la seva tesi doctoral, esbrina per què el procés ha arribat a la situació actual però, sobretot, se centra en com el procés encara es pot culminar amb un plantejament estratègic diferent.

A banda de l’anàlisi que realitza, Alsina està plenament convençut que hi haurà una altra oportunitat. Considera que cal fer un aprenentatge per fer-ho millor i per això pren com a model les millors idees dels grans pensadors, així com les estratègies que han funcionat millor en altres processos de canvi sobtat de poder. Vaja, tot un repte!

El dilluns 1 de març, a les 18 hores, es farà la presentació del llibre a Sants. L’acte inclourà un debat amb la participació de l’autor del llibre, Adrià Alsina, i també de la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, i l’eurodiputat i exiliat polític Toni Comín. Inicialment haviem previst l’assistència del President Quim Torra, que finalment no serà possible.

El debat se centrarà en el paper de l’Assemblea atenent als resultats de les darreres eleccions al Parlament i al desenvolupament dels pactes que faran els partits polítics, amb l’impuls de l’Assemblea per tornar a ser motor de canvi.

L’acte es durà a terme a la sala del Sants-Teatre (carrer d’Antoni Capmany 72 – cantonada Jocs Florals). D’acord amb les mesures de restricció de la COVID19 vam posar a disposició del públic un número limitat de localitats, que ja s’han exhaurit. De tota manera, el debat es podrà seguir en directe a través del nostre canal YouTube [2]

Qui és Adrià Alsina?
Adrià Alsina - Assemblea Nacional CatalanaAdrià Alsina és Llicenciat en Ciències Polítiques i per la Universitat de Barcelona i doctor per la Universitat de Vic amb la tesi “Administració, lluita o sobirania: Anàlisi de la comunicació de l’independentisme català durant 2017“.
És professor associat de la UVIC i, actualment, també és secretari nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. [3]

_______enllaços_______
[1] https://docs.google.com/forms /d/e/1FAIpQLSdAr3H1VpofyWiW3UoOS4_HhWajK6RlySfZt2uGTKl0r0q41Q/viewform – PLACES PRESENCIALS EXHAURIDES –
[2] https://www.youtube.com/user/assembleasmxi
[3] https://ca.wikipedia.org/wiki/Adrià_Alsina_Leal

Debats Republicans a Sants-Montjuïc per la Independència


4 comentaris sobre “Debats Republicans

    • La millor manera d’assegurar-te la plaça és omplint aquest formulari clicant damunt de l’enllaç que està en aquest mateix article.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *