Constituït el nou Secretariat Territorial de Sants-Montjuïc per la Independència

Després de les eleccions del dissabte 9 de maig, reunit l’equip de Coordinació de SMxI, s’acorda la constitució del nou Secretariat, que serà la següent:

  • Coordinador: Enric Blanes Palacín
  • Secretari: Christian Selva López
  • Tresorer: Ferran Alejandre Llosas
  • Vocal: Albert Cabús Viñas

Joan S. Vilallonga, que va presentar candidatura i va ser elegit dissabte, ha renunciat a ocupar el lloc de vocal per motius personals.

Durant el darrer any, el nostre coordinador ha estat Francesc Mercader Mata, que no podia tornar-se a presentar com a candidat (en aplicació de la mateixa pauta de limitació de mandats que afectava Carme Forcadell, Jaume Marfany i altres membres del Secretariat Nacional). Hem d’agrair-li la bona feina, les seva bonhomia i humor permanents i el sacrifici personal en uns darrers mesos que li reclamaven més aviat repòs.

La nostra organització habitual es basa en un grup més ampli que el Secretariat Territorial, l’equip de coordinació, en el qual s’integren altres companyes i companys en funció de les seves disponibilitats i interessos, a proposta del mateix equip. Però el nostre funcionament només es pot entendre gràcies al suport actiu dels centenars de membres de ple dret, dels milers de simpatitzants de Sants-Montjuïc, que no fallen mai al carrer i omplen tots els actes, que entre tots ho fan tot i saben fer de tot, i que sempre tenen idees i solucions per a qualsevol problema o repte. Fem molta feina i, sobretot, sabem donar arguments a qui els necessita i guanyar-nos el cor de qui enraona amb nosaltres.

Com a societat civil, vam ser decisius al 9N, un dia històric que ens recorda la força immensa de la nostra voluntat pacífica i organitzada. Va ser un privilegi viure aquell dia i serà un privilegi viure els propers mesos. Sants-Montjuïc per la Independència, assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, continuarà treballant perquè aviat puguem veure la proclamació de la República Catalana, el reconeixement internacional i la subsegüent dissolució de l’Assemblea.

El 27 de setembre posarem el Parlament a la via cap a la independència!

 

13 de maig de 2015
Equip de coordinació


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *