Concentració perquè volem acord, avui, DAVANT DE LA CATEDRAL

  • ACTUALITZACIÓ 13.55 h: les assemblees territorials de l’Assemblea Nacional Catalana al Barcelonès opten per canviar el lloc de la concentració, atès que hi ha convocatòries concurrents de caràcter partidista al mateix lloc i hora —ens trobarem davant de la catedral de Barcelona. S’ha triat un lloc proper i ampli, perquè hi ha la previsió que hi assisteixi força gent de territorials de fora de Barcelona.
  • El lema de la concentració és únicament “Volem acord. Volem Govern. Som Sobirans”. L’objectiu és demanar responsabilitat a tots els diputats independentistes i sentit de país, sense retrets ni propostes concretes d’acord.
  • Punt de trobada per anar-hi junts des de Sants : plaça de Sants, al costat del quiosc a les 18.30 h
  • Si aneu directament a la catedral, busqueu les lletres I N D E P E N D È N C I A

Reproduïm un missatge de Comunicació Interna de l’Assemblea Nacional Catalana

Com ja sabeu, des d’algunes assemblees territorials de l’Assemblea Nacional Catalana s’estan convocant diferents actes al territori (com Barcelona o Girona) per demanar govern a tots els diputats independentistes. Els actes oficials de l’Assemblea sempre es convoquen des de les mateixes assemblees territorials, sectorials o exteriors o a nivell nacional, mitjançant comunicacions internes o des dels comptes oficials a les xarxes socials.

Les accions que algunes assemblees territorials convoquen per aquesta setmana tenen caràcter transversal i demanen als 72 diputats per igual que arribin a un acord per constituir govern abans que no s’exhaureixi el termini legal.

L’Assemblea sempre signa les seves convocatòries. Totes les accions que organitzem respecten els nostres principis fundacionals i sempre es convoquen amb to positiu, inclusiu i amb un únic objectiu: la constitució de la República Catalana [ahir diumenge circulava per les xarxes socials una convocatòria sense signar, utilitzant la tipografia habitual de l’Assemblea, amb l’etiqueta #MasDeixaPas]. Per tant, l’Assemblea es desmarca de qualsevol tipus d’acte que no respecti aquests plantejaments.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *