Comunicat de Carme Forcadell

Amics, companys,

M’adreço a tots vosaltres, als que heu fet possible l’èxit aclaparador de la via catalana. A les assemblees territorials i sectorials, a tots els voluntaris que ahir [text del dia 12] i des de fa dies i setmanes esteu treballant per aconseguir un estat català més just, més pròsper i més democràtic.

M’adreço a vosaltres, als que després de la vostra jornada laboral dediqueu el vostre temps a l’Assemblea i al País, als que hi dediqueu tot el vostre temps lliure, totes les energies i il·lusions, als que heu perdut moltes hores de son i d’estar amb la família perquè la via sortís bé.

Sé, sabem que sense vosaltres, sense tots i cadascun de vosaltres, sense tots i cadascun dels voluntaris, això mai no hauria estat possible. Us dono les gràcies per aquesta jornada històrica, emocionant i sense precedents que vam viure ahir.

Em sento orgullosa d’haver pogut col·laborar amb vosaltres, de poder comptar amb persones honestes, lleials i patriotes, tots plegats treballant per la llibertat de Catalunya. Gràcies per la vostra feina, pel vostre esforç, per la vostra il·lusió i esperança en el futur, aquest futur que estem construint entre tots.

L’Onze de Setembre de 2013 hem tornat a escriure una de les pàgines més glorioses de la nostra història, hem tornat a mostrar al món la nostra ferma convicció d’esdevenir un nou estat d’Europa.

En nom del Secretariat Nacional i en el meu, gràcies, moltíssimes gràcies! Mai no us ho agrairem prou.

Visca Catalunya lliure
Carme Forcadell

  • PS del 15 de setembre: Carme Forcadell va publicar un article, “La força d’un poble”, el diumenge 15 de setembre a El Punt – Avui
La Via Catalana al seu pas per la plaça de Sants

La Via Catalana al seu pas per la plaça de Sants (foto de Xavier G. Riumalló)


2 comentaris sobre “Comunicat de Carme Forcadell

  1. Ànim Forcadell. No defalleixi. Ara és l´hora. NO VOLEM PACTE FISCAL DE CAP MENA!!!
    Volem simplement MARXAR!!! Fa 50 anys que estic lluitant per tal d´arribar on estem on estarem.
    No es refïi dels nostres actuals governants autonòmica. Van a poc a poc i això és letal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *