Campanya 21D – Les piulades del 20/12

piuladaFins a les eleccions, cada dia es faran córrer dos missatges pel twitter, a les 10 h i a les 17 h aproximadament, per fer-nos reflexionar a escala personal i perquè, un cop llegits, els repiulem o fem algun comentari. Cada dia aquests missatges versaran sobre un tema concret que volem difondre més enllà de les nostres possibilitats i per això us demanem la vostra col·laboració.
Aquí teniu l’enllaç [1] per accedir al nostre twitter. Busqueu les piulades i ajudeu-nos a difondre-les!

Els temes d’avui: sanitat pública, treball i habitatge digne

Avui és la jornada de reflexió i per això hem volgut posar l’accent en tres aspectes importants que la República catalana ha de vetllar per a tothom. Els missatges de twitter volen que recapacitem en quina és la millor opció, per cadascun de nosaltres, a l’hora d’anar a escollir una papereta demà 21 de desembre.

Per part nostra, tenim clar que la societat d’un futur immediat ha de poder comptar amb unes condicions que garanteixin uns serveis públics de qualitat perquè són serveis que paguem amb els nostres impostos i han de revertir per cobrir les nostres necessitats. Avui parlem de sanitat pública, treball i habitatge però, molt bé també podríem incloure ensenyament, casals, ludoteques, geriàtrics, equipaments diversos, transport, etc.

No cal dir massa cosa més. Els ciutadans religiosament contribuïm amb l’IVA, l’IRPF, les successions, l’IAE i no sabem quants impostos i taxes més paguem perquè els legisladors administrin i ofereixin els millors serveis públics a la comunitat. Això sí, amb un bon control de la despesa perquè són els diners de tots.

Avui la nostra reflexió no va massa més enllà perquè no cal, doncs és més que entenedor lo poc exposat fins ara. A més, segur que són temes que hi hem pensat en més d’una ocasió i que tindrem molt en ment a l’hora d’escollir la papereta sobiranista que creiem que ens pot fer més fàcil el camí.

Bona diada de reflexió!

—–enllaç—–
[1]  https://twitter.com/assembleasmxi

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *