Caminem cap a la independència a la Marina de Sants, aquest diumenge

 #CaminemXIndep

 Sants-Montjuïc per la Independència us convida a participar en la caminada independentista i festiva que farem de la plaça d’Espanya fins als Jardins de Can Ferrero, al cor de la Marina de Sants. L’acte està obert a tothom: veniu amb la família i els amics i porteu la vostra estelada! Gaudirem d’un matí festiu en germanor, companyonia i esperit solidari. Omplirem la plaça Cerdà d’estelades i participarem en una foto històrica!

Cartell de la caminada popular del 26 de maig

Trobada: a partir de les 10h a la pl. d’Espanya – torres venecianes costat Llobregat.
Sortida: 11 h. / Arribada: 12 h.
Final de festa als Jardins de Can Ferrero: de 12 a 14 h.
·
Parlaments de:
Pere Baltà (Fundació Paco Candel)
Lluís Cabrera (Els Altres Andalusos)
Carme Forcadell (Assemblea Nacional Catalana)

·
Amb la col·laboració i actuació de:
Bastoners de Sants, Bastoners de la Marina, Tabalers de la Bordeta, Tabalers de Sants, Músics de Troballa, Grup Folk Montjuïc, Societat Coral la Joia de Montjuïc, Catalunya Sardanista, Bollywod Varali.

 

PARTICIPA EN LA PANCARTA-MOSAIC:
Recull la teva peça del mosaic a la sortida, personalitza-la amb el teu nom i porta-la fins a l’arribada on confeccionarem el mosaic “INDEPENDÈNCIA”. Reserva la teva peça a les nostres parades informatives o fent servir el següent formulari electrònic. Aportació per peça: 2 €.

ATENCIÓ! La recollida de dades via formulari electrònic s’ha tancat a les 20h del dissabte 25 de maig. Es podran reservar peces del mosaic a la mateixa sortida de la caminada.

Itinerari: Pl. d’Espanya – Gran Via de les Corts Catalanes – C/ Magòria – Pl. d’Ildefons Cerdà – Pg. de la Zona Franca – Pl. de la Marina de Sants – C/ Mare de Déu de Port – Jardins de Can Ferrero / Centre Cívic Casa del Rellotge.

Mapa_Ferran

————

Organitza: Sants-Montjuïc per la Independència – Assemblea Nacional Catalana


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *