Bus per la Independència

·Hashtag: #BUSxLaIndependència

Home!
Teníem el got mig buit i ara el tenim mig ple. Això és fantàstic i cal celebrar-ho.

Però clar, no podem ajuntar-nos, ni abraçar-nos, ni fer un brindis per l’èxit. No podem fer-ho en col·lectivitat, però, això ens ha de condicionar fins al punt de no fer res?

És cert que la realitat política que estem vivim tampoc ens ajuda massa, però, per què renunciar d’entrada?

Bé, celebrar-ho com ens agradaria no ho podem fer, però sí que podem recrear-nos veient que allò que semblava un impossible, finalment ho hem aconseguit per l’esforç i dedicació de tothom que, de mica en mica, ens hem anat apropant amb entusiasme a aquest projecte tant i tan entranyable com és Fer País, el nostre País que tantes vegades hem somniat.

El got mig ple que dèiem, ens omple i motiva goig de manera que volem compartir amb tota la ciutadania el gran canvi que ha representat el 14F.
Per això volem fer córrer pels nostres carrers un missatge molt clar, som el 52% i tenim 74 escons perquè no renunciem a fer el nostre somni que pot ser el somni de tothom. Fer País no és replicar models obsolets, poc democràtics, carregats de corruptes com els que tenim ben a prop.
·
Fer País és pensar en Justícia Social. Fer País és pensar en igualtat d’oportunitats per a tothom. Fer País és pensar en resoldre els principals problemes de les persones. Fer País és evitar que els monopolis financers juguin i s’enriqueixin a costa dels nostres estalvis. Fer País és garantir un salari mínim garantit i suficient. Fer País és treballar per tenir un sistema polític transparent on els polítics han de rendir comptes de la seva gestió. Fer País és això i una infinitat d’aspectes més.
Aquest goig de tenir el got mig ple el volem reviure i fer-lo visible per compartir-lo perquè tothom el vegi. Per fer-ho, pels nostres carrers circularà un bus amb unes consignes senzilles, però clares: som el 52% i tenim 74 escons, que en unes altres paraules vol dir, que la independència és possible perquè entre tots ho estem fent possible.

Sols cal seguir empenyent una mica més al Govern perquè aquest s’atreveixi a establir una estratègia i un pla d’acció per fer realitat la República catalana.

Fins aquí hem parlat del Bus per la Independència que és una iniciativa de les Territorials del Barcelonès. Aquest bus circularà pels nostres carrers dels nostres barris (Sants, Sants-Badal, Hostafrancs, La Bordeta, La Marina i Font de la Guatlla) el 13 d’abril i un altre dia de setmana següent que us anunciarem tan aviat es concreti.

A banda d’informar-vos d’aquesta iniciativa sobre rodes, també us volem fer una proposta participativa que consisteix en un concurs fotogràfic on aparegui el Bus de la Independència amb algun detall que faci que la fotografia esdevingui peculiar.

Cada persona podrà enviar una única fotografia abans de la mitjanit del dilluns 26 d’abril a l’adreça sants-montjuic@assemblea.cat indicant el seu nom i cognom.

Aquesta fotografia ha d’estar emmarcada en algun carrer dels nostres barris i es recomana que es tingui en compte d’evitar que apareguin persones que puguin ser identificades, ja que, seran publicades a la nostra web.
El jurat escollirà entre totes les fotografies dos que destaquin per haver-hi copsat millor el moment polític que estem vivim amb una majoria parlamentària independentista en vots i escons.
Les dues persones premiades rebran una motxilla amb un parell de llibres1, una estelada i un lot de material de marxandatge. Els premis seran lliurats al final de la concentració del dilluns 3 de maig.

Visca la República catalana!!!

·


ITINERARI DEL 13 D’ABRIL MATÍ
(aquest itinerari pot veure’s modificat per alguna situació no imprevista)

1r ITINERARI:
Plaça 1 d’Octubre (abans plaça Espanya) – Carrer de Creu Coberta – Carrer de Sants – Carrer d’Arizala – Avinguda de Madrid – Carrer de Numància – Estació de Sants – Passeig de Sant Antoni – Plaça de Sants – Carrer de Sants – Carrer de Moianès – Gran Via – Plaça Cerdà – Passeig de la Zona Franca – Canvi de sentit – Passeig de la Zona Franca – Plaça de Cerdà – Rambla de Badal – Carrer de la Constitució – Carrer de la Riera Blanca – Carrer de Sants – Carrer de Moianès – Lateral Gran Via – Carrer de Mossèn Amadeu Oller – Carrer d’Olzinelles – Carrer de Galileu – Avinguda Madrid

2n ITINERARI:
Plaça 1 d’Octubre (abans plaça Espanya) – Carretera de la Bordeta – Carrer de Moianès – Creuar Gran Via – Carrer de Mèxic – Carrer de Sant Fructuós – Carrer de Sant Germà – Carrer de Sant Roc – Carrer de la Creu Coberta – Carrer de Sants – Plaça de Sants – Passeig de Sant Antoni – Plaça Joan Peiró – Comtes de Bell-lloc – Avinguda Madrid – (Carrer de Can Bruixa) – Carrer de Joan Güell – Plaça de Sants


1Els dos llibres són:
Per què la independència va fracassar i per què encara és possible d’Adrià Alsina, edicions Catarata
Anuari MÉDIA.CAT 2020, coeditat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i Pol·len edicions


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *