La Biblindepe de Sants-Montjuïc per la Independència

El 7 de desembre es va crear la Biblindepe, un fons documental pensat per donar a conèixer aquelles publicacions i articles d’esdeveniments de la nostra realitat més rabiosa així com de la nostra història passada i present, i per afavorir un enriquiment personal que aporti més elements de reflexió i de convenciment sobre el nostre procés d’independència.

El valor més important que té la Biblindepe no és altre que el caràcter altruista de les persones que, volent participar d’aquest projecte, han fet donació1 d’algun llibre, vídeo o revista. Totes aquestes donacions tenen un denominador comú: permeten la reflexió i l’anàlisi de la realitat social, econòmica i política de Catalunya.

Aquests materials estan a disposició de tothom. Només cal contactant amb l’assemblea territorial del l’ANC Sants-Montjuïc per la Independència per consultar la seva disponibilitat i fer-ne la reserva emprant algun dels sistemes següents:

Evidentment, tot i que no és aconsellable perquè no podem garantir una permanència regular, també es pot consultar la Biblindepe directament en la nostra seu (carrer Alcolea, 75).

A mesura que es vagin reben més novetats (noves donacions), aquestes seran anunciades mitjançant el butlletí INDEPENSANTS o en algun apartat del “Recomanem” que setmanalment s’envia a tothom.

Quin és el fons de la BIBLINDEPE?
La manera més senzilla de conèixer el fons bibliogràfic és accedir al nostre web –que fa funció de catàleg– i utilitzar aquest enllaç: http://smxi.cat/biblindepe/

Ara bé, per facilitar l’accés a aquesta pàgina hi ha dues opcions que no requereixen cap memorització:

Difusio_Biblindepe1

Opció 1:
Clicar damunt la ICONA d’accés al web situada a la dreta de la icona de picasa

Opció 2:
Escriure la paraula BIBLINDEPE en el cercador

Com veieu, el sistema és força simple. Sols requereix buscar el llibre o vídeo que es vols llegir o visionar (consulta a la web), fer-ne la reserva per garantir la seva disponibilitat i passar per la seu (Alcolea, 75) a buscar-lo.

D’altra banda, quan vingueu a fer ús de la Biblindepe, també podeu aprofitar per fer alguna aportació per engrandir el seu fons. És una bona manera d’afavorir d’enriquir el nivell cultural dels socis i simpatitzants i, com a conseqüència, disposar de més raons que ens ajudin a encaminar el procés del nostre país cap a la República Catalana.

 Imagen llibres

______

1 Hi ha dos tipus de donacions:
– les permanents, on els materials queden a plena disposició de l’assemblea territorial, i
– les temporals, on la persona donant expressa la voluntat de recuperar-los en el termini que es fixi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *