Omplim els balcons de raons!

Als balcons ja hi tenim estelades.

Ara ens cal mostrar les nostres raons pro Referèndum i la República Catalana.

Dos missatges:

1. Si teniu un balcó o terrassa que permet penjar-hi una lona (mida 170 x 75 cm) i des del carrer té prou visibilitat, diga’ns-ho. Envia’ns un correu a: sants-montjuic@assemblea.cat indicant l’adreça exacta i el número de telèfon per poder contactar.

2. Dimecres 1 de febrer, a les 20h, es farà una reunió organitzativa d’equips de treball per detectar punts d’interès on localitzar les lones i per a fer-ne el repartiment. Ens trobarem al local (Alcolea, 75).
Vine i ajuda’ns!

Estem en els darrers mesos i qualsevol acció esdevé de suma importància!

 

Lona al balcó a Sants-Montjuïc

La campanya pel referèndum a Sants-Montjuïc


6 comentaris sobre “Omplim els balcons de raons!

 1. Visc al paral·lel i tinc un bon valcó. El problema és que pertanyo al barri d st. Antoni i a sobre no puc assistir a la reunió

  • Hola Mercè. Ens podem posar en contacte amb la territorial de Sant Antoni. Ens permetries que els donessim la teva adreça de correu electrònic? (la tenim perquè queda registrada en publicar un missatge aquí, però no és visible per als visitants del web).

  • Hola Elena! Moltes gràcies pel teu missatge.
   Com que el tema de les lones està organitzat per assemblees territorials, et convidem a posar-te en contacte amb la territorial de Sant Martí, a través de l’adreça santmarti@assemblea.cat.
   Guanyarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *