Avui inaugurem local, al carrer Alcolea 75

 • Actualització: vídeo filmat i editat per Alexandre Cabana (11′ 24”), amb les intervencions dels quatre coordinadors de Sants-Montjuïc per la Independència des de l’any 2010

Dimarts va fer 3 anys de la constitució de Sants-Montjuïc per la Independència, assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, que havia nascut de Sants-Motnjuïc Decideix, el 22 de febrer de 2010. Un any de feina d’aquell primer grup havia contribuït a l’esplèndida jornada del 10A de l’any 2011, Barcelona Decideix. Sants-Montjuïc per la Independència va continuar treballant i va ser present a l’assemblea constituent de l’Assemblea Nacional Catalana, el 10 de març de 2012, fa poc més de dos anys. Del que tots plegats hem arribat a fer, en recordarem sempre l’Onze de Setembre del 2012 i el del 2013, però n’hi ha prou constància també en altres esdeveniments al llarg de tots aquests mesos:

Continuem vinculats al Centre Social de Sants, el lloc on hem treballat tant de temps, Però necessitàvem més espai per al magatzem i per a les reunions dels grups de treball. Així, aprofitant l’augment de membres de ple dret que es va produir al març, vam llogar un local al carrer Alcolea 75, també al cor del barri, el vam arreglar, l’hem començat a utilizar i avui l’inaugurem. T’hi esperem, a les 19.30 h, amb una copa de cava!

(El “calle Alcolea” del mapa que inserim és collita de Google –hi ha feina per fer encara.)

Preparant el local: els voluntaris de la territorial han condicionat el local en poques setmanes

Preparant el local: els voluntaris de la territorial han condicionat el local en poques setmanes

Alcolea 75

Alcolea 75: a la foto, el local a la dreta de la porta de l’escala

Actualització del mateix dia a la nit: 5 fotografies de la inauguració:

SMxIAlcolea1

SMxIAlcolea2

SMxIAlcolea4

SMxIAlcolea5

SMxIAlcolea3

 


5 comentaris sobre “Avui inaugurem local, al carrer Alcolea 75

 1. Llàstima que no eram a Barcelona. De tota manera som veïns, vivim a Alcolea amb Violant d’Hongria. Si mai necessiteu alguna cosa, podeu contar amb la nostra col·laboració.

  Ens passarem un dia per el nou local.
  Votarem !!!

  Blanca

 2. Voldríem agafar lloc per el 11/ 09 . Seriem de 2 a 6 persones.
  Agrairem avis per participar el 29/08 per assajar la V.

  Agraïts,

  Blanca

 3. Els trams 35-43 de la V corresponen a Sants-Montjuïc. Us hi podeu inscriure al web araeslhora.cat. Informarem de l’assaig del 29 d’agost: a les sis de la tarda començarà l’acte.

 4. En passar uns dies fora a Italià , coincidir amb un míting dels independentistes de la Veneta,els vaig fer costat i ens desitjant tota mena de sort en el nostre projecta.
  Tinc diferents fotos del acte i no se com fer-voles arribar..?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *