Ara és l’hora, de pencar!

Amb la unitat dels partits polítics refeta, amb els milers d’entitats pel dret a decidir determinades a anar endavant, amb la gent de la V, de la Via Catalana i de l’Onze de Setembre de 2012, amb tots els qui van picar pedra en les consultes per la independència i el 10A, amb la fermesa dels veterans de l’independentisme minoritari de tants anys i amb l’exemple dels qui van lluitar per la democràcia abans de qualsevol constitució, amb el record dels que ja no hi són i havien somniat aquest moment, i amb els nois i noies de 16 i 17 anys a punt de votar per primera vegada, ara ens hem tornat imparables.

  • La nostra pàgina sobre el 9N

El correu de Sants-Montjuïc per la Independència bull. Dijous de la setmana passada, l’assemblea, a la sala de conferències de les Cotxeres de Sants, va ser animadíssima. Divendres s’havien cobert ja moltíssims preparatius. Les impremtes ens preparen material a tota màquina. Tenim parades informatives cada dia a les Cotxeres de Sants, a la Marina i per tots els barris;  permanències al local del carrer Alcolea 75 al matí i a la tarda; enganxades de cartells informatius. No t’has apuntat com a voluntari/ària del 9N? No pateixis, que podràs participar també en la victòria democràtica del 9 de novembre. A part d’anar a votar, hi haurà feina per a tothom: caldrà senyalitzar on són els locals de participació, indicar a qui no ho sàpiga quin local li correspon, acompanyar gent gran, etc. Passa pel local, c. Alcolea 75, o escriu-nos a smxind.info@gmail.com. Ara és l’hora, de pencar tots plegats!

Ho fem per ella

Ho fem per ella (foto de Natasha Yemifenko, CC by-sa-nc)


2 comentaris sobre “Ara és l’hora, de pencar!

  1. Podeu acompanyar a votar a una persona gran que no es pot desplaçar caminant al seu col.legi electoral. LLoc Escola Proa. La persona en questió es diu Maria Colet Carrer Toledo, 26 1er.1a.

    • Glòria, no ens va arribar cap avís d’aquest comentari. L’hem llegit després del 9 de novembre. Vam acompanyar persones amb dificultats als locals de participació tot el dia. Vam ser en grups itinerants pel carrer i al nostre local. Confiem que devia poder contactar amb nosaltres. Si no és així i la persona que ens indicava no va poder votar, enviïns un missatge a smxind.info@gmail.com. La podem acompanyar a votar, fins al 25 de novembre, al Palau Robert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *