Et necessitem

Preparant la V 2014

L’Assemblea treballa per conscienciar i mobilitzar la majoria de la població amb la finalitat de recuperar, de forma pacífica i democràtica, la independència política de Catalunya. Pel seu caràcter transversal i aglutinador, l’Assemblea no participa, amb candidatura pròpia ni integrant-se en cap candidatura, en eleccions polítiques. No rep tampoc cap subvenció pública: es finança solament amb les quotes dels seus membres.

Hi ha 3 formes de participar en l’Assemblea Nacional Catalana: com a membre de ple dret, com a persona física o jurídica o com a simpatitzant. Els membres de ple dret paguen una quota de 4 € al mes (de 3 € els estudiants, els jubilats i els aturats); les famílies de més de 2 membres paguen 10 € al mes. Si no hi arribes, hi ha reduccions de quota o pots fer-te’n col·laborador/a o simpatitzant. Gairebé tota la feina que fa l’Assemblea prové de l’esforç dels membres, col·laboradors i simpatitzants. I és veritat amb poc fem molt. — Les formes de col·laboració es detallen en el Reglament de l’Assemblea.

Col·labora-hi:

 

Sobre l’Assemblea Nacional Catalana

L’Assemblea Nacional Catalana és un moviment basat en la democràcia de base i la unitat d’acció. La constitueixen:

Recomanem que dediquis uns minuts a llegir els documents següents:

L’Assemblea Nacional Catalana es dissoldrà quan s’haurà aconseguit la independència i el reconeixement de Catalunya com a nou estat membre de ple dret en les institucions internacionals.