Acta de Coordinació del 5 de juliol de 2016

Assistents: Ferran Alejandre, Albert Cabús, Leo Delgado, Carme Jaume, Ricard Mañé, Francesc Mercader, Joan Mollà, Neus Peraire, M. Carme Planas, Ricard Pons, Lídia Rodrigo, Christian Selva. Jesús Ventura, Maria Vila.

Ordre del dia:

 1. Aprovació de l’acta de Coordinació del 28 de juny
 2. Organització de la consulta sobre el Referèndum d’Independència
 3. Difusió: Entradeta Independents i temes per publicar al web
 4. Resum de la reunió del Barcelonès del 4 de juliol
 5. Resum de la reunió de la Marxa de Torxes del 4 de juliol
 6. Parades i Multiparades
 7. BSN del 6 de juliol a Nou Barris (Pl. Carmen Laforet, 11) a les 18:30h
 8. Assemblea Ordinària del 7 de juliol (si cal canviar alguna cosa)
 9. Comissió d’Accions al Territori (21 i 27 de juny).
 10. Situació de l’acte “Mirada de Dona”.
 11. Altres informacions

 

1. S’aprova, amb les modificacions que es van anotar.

2. Valoració de l’assemblea extraordinària del 29 de juny. En general bé. El ponent ho va fer molt bé. Algunes intervencions un xic radicals. Bona participació. Sol·licitud de seu electoral a Alcolea 75 (PSxI + SMxI). Ho comunicarà l’Albert a la Junta Electoral. Membres de la mesa. Ho demanarem a l’assemblea de dijous. 4 persones divendres tarda ( 2 titulars i 2 suplents) i 4 persones ( igualment ) per dissabte matí. Difusió realitzada i noves propostes. Ho tenim penjat a la web. Ho farem córrer també a nivell de xarxes. Acte central del 12 de juliol 18.30 – 20.30. Escolapis (Diputació 277). Intervindran el Jordi Sànchez i la Liz Castro. L’hem d’anunciar entre els nostres associats a l’Indepensants. L’ANC també ha enviat un correu a tots els membres.

3. L’Indepensants versarà sobre la consulta de l’ANC. Democràcia interna ( si parlem del nostre full de ruta, modificat).

4. Onze de Setembre: s’està fent un estudi per garantir una bona participació als diferents llocs. Es va fer una valoració de les multiparades fetes fins ara. Es creu que s’ha de fer alguna modificació en el format. Procés Constituent: es fa una reunió informativa aquest dijous (dia 7), però tenim assemblea. Repartiment d’informació respecte Renfe, bé. Es proposa fer-ne una sobre Sanitat. Altres temes: Es proposa que a l’Intranet hi hagi com una carpeta de documentació de prospectes. També un gabinet de crisi dels de Comunicació per reaccionar ràpid a les provocacions que ens arribin. Tenir un protocol d’actuació i de Servei d’Ordre, per mobilitzacions immediates. Proposar a més una mobilització d’acció mensual, un mateix dia, de petit format. Preparar també una documentació sobre els greuges del govern central, lleis tombades etc.

 5. Mathew Tree no pot venir. S’intenta contactar amb un historiador. La Mercè Santaulària farà de presentadora. El lema serà “Continuem Tossudament Alçats”. Tota la resta està ja embastat. Permisos: els demana la coordinadora de Poble-Sec.

6. L’Hospitalet proposen venir per la parada del Pride (9 de juliol). De 16h a 19h. Hi haurà una altra parada a les 3 xemeneies amb el permís demanat per PSxI. Modifiquem el Doodle per afegir aquesta darrera parada. Multiparades: poca gent de públic a la d’Horta d’aquest diumenge. Hi va haver prou voluntaris.

7. Es destaca la importància d’anar-hi algú de nosaltres.

8. Afegim que caldrà demanar persones per a les meses de la consulta. El punt de la consulta durant l’assemblea ha de ser amb temps limitat. Primer expliquem com anirà el procediment i, després, el debat.

9. Cal una persona referent de SMxI. Si es tracta de rebre informació, se’n cuida l’Albert. Si implica anar a reunions, ja ens ho plantejarem.

10. Encartellar. S’ha de fer el divendres i el dilluns a les 8 vespre. En Christian fa la crida. Portar paperets aquest dijous a la nostra Assemblea.

11. Text del programa de Festa Major per alguna activitat que puguem fer: Preguntarem al Districte si estarà inaugurada la rambla del calaix de les vies. Alternativa: el Pg Sant Antoni. I la Plaça Joan Peiró. Lema: “Mou-te pel teu País”. Ja tenim a punt el calendari de vacances dels membres de l’equip de Coordinació. La Maria ens l’enviarà. Hem repartit les entrades a la projecció sobre la independència d’Estònia. Proposta de promocionar a través de l’ANC una sèrie d’empreses del País: de comunicacions, d’energia, d’alimentació, etc. per fomentar les empreses d’aquí i productes de proximitat. Es farà una proposta per escrit.


Un comentari sobre “Acta de Coordinació del 5 de juliol de 2016

 1. Per felicitar-vos per la transparencia en publicas les actes.
  Bona feina i endevant cap a la República Catalana
  PD. No doneu massa pistes al enemic!
  Xavier,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *