Acta de Coordinació del 28 de juny de 2016

Assistents: Ferran Alejandre, Albert Cabús, Leo Delgado, Carme Jaume, Ricard Mañé, Joan Mollà, Neus Peraire, Maria Carme Planas, Ricard Pons, Christian Selva, Jesús Ventura i Maria Vila

Ordre del dia:

 1. Aprovació de l’acta de la reunió anterior
 2. Valoració de l’acció del 22 de juny davant de la Delegació del Govern (corrupció d’estat i la guerra bruta).
 3. Valoració política del 26J: resultat electoral
 4. Assemblea extraordinària del dimecres 29 de juny
 5. Preparació de l’assemblea ordinària del dijous 7 de juliol
 6. Reunió del Barcelonès del dilluns 27 de juny
 7. Sopar de Sants-Montjuïc per la Independència amb l’Enric Blanes
 8. Festa Major de Gràcia (16 d’agost de 2016) – Idees per a Sants-Montjuïc per la Independència?
 9. Estiu 2016: organització interna de Sants-Montjuïc per la Independència (permanències, articles web…)
 10. Difusió
 11. Multiparades

1. S’aprova l’acta de la reunió anterior, que s’enviarà a l’editor perquè la pengi al web.

2. Es valora que va estar molt ben organitzada, amb una bona participació tot i la pressa de la convocatòria, amb agraïments per tothom i paraules finals del presidents de Òmnium i ANC molt contundents.

3. Es constata que a Catalunya som diferents, i es comenta que els diners que TV3 es gasta en sondejos es podrien fer servir en altres coses més productives atès el poc encertats que han estat.

4. Es farà al Centre Social de Sants. S’ha de portar un projector (Ferran Alejandre) i un ordinador amb el document informatiu de com es faran les votacions del RI (Joan Mollà). Es diu que des de Sants-Montjuïc per la Independència hem de ser neutrals i que les opinions siguin a títol personal, no com a representants de l’ANC. Vindrà una persona del Secretariat a parlar-ne.

5. S’acorda el següent ordre del dia.

 1. Valoració política (Francesc Mercader??).
 2. Consulta ANC sobre el RI (Enric Blanes).
 3. Actes fets (molt breument) i actes futurs (Albert Cabús).
 4. Torn obert de paraules.
 5. Piscolabis pre-estiuenc.

6.

 • Es recolza que l’acte de Barcelona per l’Onze de Setembre, a proposta de Xavier Vidal, es faci a la Plaça Catalunya (escenari)-Passeig de Gràcia.
 • Es farà una motorada a Sant Boi, en commemoració de la Diada de 1976, que finalitzarà a Plaça Catalunya.
 • Els plenaris del Secretariat es faran el segon dissabte de cada mes a diferents llocs de Catalunya. Les reunions prèvies dels dimecres d’Assemblea Oberta BSN es faran a diferents llocs de Barcelona i les aniran organitzant només les AT de Barcelona. Les despeses que es derivin de l’organització d’aquest actes dels dimecres seran assumides només per les AT de Barcelona.
 • La propera reunió de BSN es farà el 6 de Juliol a les 18,30h a Nou Barris al CC Torre Llobeta.
 • S’ha creat una adreça de correu per fer consultes als representants del Secretariat Nacional per Barcelona que es publicarà al nostre web.
 • La Comissió de Comunicació, encapçalada per l’Enric Blanes, ens fa saber que s’ha organitzat un grup de professionals per tal d’ajudar a fer material de difusió. S’acorda preguntar a la comissió quines despeses generarà aquest grup de professionals.
 • Sobre el Procés Constituent ens informen que es va fent feina, i que la Comissió del Parlament és consultiva.
 • Pel que fa a la manifestació del 19 de juny “Obriu Fronteres, Volem Acollir”, es valora positivament la nostra visibilitat.
 • La campanya sobre RENFE es valora positivament, així com la concentració del 22 de juny davant de la Delegació del govern espanyol a Barcelona.
 • Pel que fa difusió del procés d’independència a la final de la lliga francesa de rugbi al Camp Nou, només funcionava en la mesura en que alguns voluntaris parlaven francès.
 • El proper dijous 12 de juliol a les 18,30h. es farà als Escolapis del C/ Diputació, 277 una presentació de l’argumentari del Referèndum d’independència.
 • Ens confirmen des del Secretariat Nacional que vindrà una persona a la nostra assemblea extraordinària del proper dimecres dia 29 de juny al Centre Social de Sants per parlar de la consulta interna sobre el referèndum.
 • Pel que fa al comptador enrere del dia de la desconnexió d’Espanya al nostre web va semblar bé, i es tracta de fer-ne més difusió.
 • Tot i no ser una informació del Barcelonès s’acorda demanar al Districte que pengi una estelada durant les festes de Sants.

7. El farem el 15 de juliol

8. Només es comenta que s’ha obert un doodle, per qui hi vulgui col·laborar. També es comenta de fer el divendres 26 d’agost, en motiu de les Festes de Sants (del 20 al 28 d’agost) 5 parades a l’entorn de la Plaça de Sants i Passeig de Sant Antoni, ben senyalitzades amb globus d’heli grans i que cadascuna faci referència a les 5 poblacions on és faran les mobilitzacions de l’Onze de Setembre d’enguany. La Neus Peraire comenta que els de Papeti estan treballant en la confecció d’un barret de cartolina per repartir-lo aquest estiu. La part gràfica serà una estelada amb el lema República Si.

9. La Maria prepararà un document amb la disponibilitat dels membres de coordinació, i en funció del marxandatge es farà un doodle per tal d’organitzar la seva venda, així com per informar a tothom de l’organització d’aquest 11 de Setembre.

10. S’encomana a en Joan Mollà la redacció del proper Indepensants, es proposa que versi entorn la pregunta ”I ara que?” fent referencia als resultats de les darreres eleccions espanyoles.

11. Canvis: la multiparada del 17 de juliol no és farà. La del 17 d’octubre es farà a l’Hospitalet de Llobregat. Es comenta que hem de mirar el mapa dels resultats electorals per tal de planificar les ubicacions de les nostres parades.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *