Acta de Coordinació del 21 de juny de 2016

Assistents: Ferran Alejandre, Albert Cabús, Leo Delgado, Carme Jaume, Ricard Mañé, Joan Mollà, Neus Peraire, M. Carme Planas, Ricard Pons, Lídia Rodrigo, Christian Selva, Jesús Ventura, Maria Vila.

Ordre del dia:

 1.  Aprovació de l’acta del 14 de juny. 5′
 2. Valoració manifestació “Obrim fronteres, volem acollir”. 12′
 3. Procés constituent (1a part). Article: “En un lugar de la mancha” de Vilaweb. Repartiment de fulls RENFE el 22 de juny. Consulta RUI als associats (Proposta document AT Sarrià-Sant Gervasi i altres ATs). 18’
 4. Propera assemblea d’associats i simpatitzants. 10’ .
 5. Contactes amb ponents de l’acte “Mirada de dona” i cartell. 5′
 6. Difusió. 5′
 7. Parades i multiparades. 5′
 8. Onze de Setembre. 10’
 9. Nou coordinador de la Comissió de Comunicació. 8′
 10. Novetats Marxa de Torxes. 5′
 11. Situació final de la 2ª paella popular. 5′
 12. Reunió del Barcelonès (20 de juny): Comptador i altres. 10′
 13. Procés constituent. Grup de treball, representant  (2ª part). 45’

 

1. S’aprova l’acta de la reunió anterior (14 de juny).

2. Es valora positivament el paper de l’Assemblea a la manifestació, ja que la seva participació, ans al contrari que altres cops, va ser ben visible i significativa durant el transcurs de la mateixa, tant per la pancarta que actuava com a capçalera com per les lletres d’“Acollim”, que vam aportar nosaltres com AT de Sants-Monjuïc.

3. El procés constituent es tracta al punt 13.  Es comenta la possibilitat d’imprimir el article “En un lugar de la Mancha” de l’Albert Pont (Cercle Català de Negocis), publicat a Wilaweb, per posar-lo als plafons de les parades, ja que planteja molt bé el tipus d’infraestructures que promou l’Estat Espanyol. El dia 22 de juny al matí es fa un repartiment de flyers a l’Estació de Sants, també explicatius dels problemes actuals a Rodalies i demés infrastructures ferroviàries.

4. S’acorda que la propera assemblea d’associats i simpatitzants es farà el dia 7 de Juliol. També, com ja es costum, i com que serà l’última que farem abans de marxar de vacances, en acabar, prepararem un “piscolabis” i brindarem amb cava per tota la feina feta i per la qual encara ens falta per fer.

5. Tenim confirmada l’assistència de la Isabel Clara-Simó i de la Marta Pascal, així com de la Lluïsa Erill, presentadora de l’acte. Falta per confirmar la de l’Anna Gabriel. Ja està acabat el cartell de l’acte.

6. Es publicaran al web un recull de diversos articles que s’han publicat aquests últims dies a diversos mitjans, a favor i en contra del RUI, per tenir-los en compte cara a la consulta demandada per el SN al socis de l’Assemblea.

7. Es va fer una petita valoració de la parada de Sant Antoni. Els dies 9 i 13 de juliol es faran multiparades conjuntes amb l’AT de L’Hospitalet de Llobregat al mercat de Bellvitge. Com a AT de Sants-Monjuïc, demanem els permisos per fer parades durant al mes de juliol i durant els dies de la setmana de la Festa Major de Sants.

8. Encara tenim poca informació del Secretariat Nacional de com serà la organització de l’11-S, nomes es confirmen les 5 poblacions on es durà a terme: Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt i Berga. Es valora fer com altres anys un petit assaig a la Festa Major, però restem a la espera de que ens arribi més informació per concretar les accions que es podrien dur a terme.

9. Es comenta el fet que l’Enric Blanes, el nostre ex-coordinador, és actualment el nou coordinador de la Comissió de Comunicació del SN.

10. No hi ha més novetats amb respecte al que ja es va tractar a la reunió del 14 de juny.

11. Com que no és possible acordar cap data amb la resta de entitats que hi participaven, es deixa estar per ara i, en tot cas, ja es tornarà a plantejar per més endavant.

12. De la reunió del Barcelonès es comenta que el tema més tractat va ser la consulta sobre el RUI proposat pel SN, i el fet que aquesta  proposta no hagi vingut ja d’inici acompanyada per més argumentaris i/o més informació per als socis. Es convoca un altre reunió extraordinària el dia 27 per tractar la resta dels temes.

13. Es deixa per més endavant concretar un altre dia perquè pugui assistir a la reunió l’Ariadna Benet (membre del Secretariat Nacional), per parlar del procés constituent, si bé també es comenta que molt possiblement quedarà posposat per després de l’estiu.

Acaba la reunió a les 22:00


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *