Acta de coordinació del 19 de juliol de 2016

Assistents: Ferran Alejandre, Clara Delgado, Leo Delgado, Carme Jaume, Ricard Mañé, Francesc Mercader, Joan Mollà, Neus Peraire, M. Carme Planas, Ricard Pons, Lidia Rodrigo, Christian Selva, Jesús Ventura, Maria Vila.

Previ al començament de la reunió Papeti ens fa de la presentació del disseny de les gorres de cartolina que farem de cara a repartir-les per actes i parades. Es decideix fer-ne 2000 unitats i encara que el disseny no sembla malament, resta pendent de fer-hi alguns retocs.

Ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la reunió anterior
  2. Valoració acte «Mirada de dona», del cicle Diàlegs republicans
  3. Valoració consulta interna sobre el Referèndum
  4. Reunió del Barcelonès
  5. Establiments amics
  6. Parades i Multiparades
  7. Acte d’SMxI a la Festa Major de Sants
  8. Repartiment de les tasques que fa el Secretari d’SMxI
  9. Difusió
  10. Altres informacions

 

1. S’aprova l’acta de la reunió anterior.

2. Es valora l’acte molt positivament.

3. A tota l’Assemblea voten 8889 membre de ple dret, amb un 74,5% de vots afirmatius, un 22,56% de vots negatius, un 2,86% de vots en blanc i un 0,09% de vots nuls. A Sants voten 488 simpatitzants amb un 83,2% de vots afirmatius, un 15,78% de vots negatius, un 0,61% de vots en blanc i un 0,41% de vots nuls.

4. S’ha engegat la campanya d’estiu “Activa’t per la República Catalana”, denunciant els greuges de l’Estat. Si una AT vol organitzar un acte la resta de AATT del Barcelonès l’ajudaran., per tant hem d’estar molt atents als actes que s’organitzin per tal de col·laborar-hi. La campanya està dotada amb un pressupost de 1000€ per regió, i la idea és reutilitzar el material confeccionat per tal que serveixi per fer  més actes. L’acte que l’ANC volia fer al mes de Juliol a Sants es posposa per més endavant. Pel que fa al Procés constituent no hi han novetats. L’AT de Gràcia demana ajuda al Barcelonès perquè per les seves festes (16 d’Agost) hi hagi molta presència de a ANC al carrers, és passarà un doodle on poder-s’hi apuntar. Per les festes de la Mercè (24 i 25 de Setembre) a la Plaça de Catalunya es muntarà l’Espai Radio Associativa, on es faran entrevistes a gent rellevant de la ANC. 11 Setembre: El 22 de Juliol, és farà la presentació de l’acte i  partir d’aquest dia ja ens podrem apuntar a la concentració. Enguany les samarretes seran de colors groc i verd. Hi ha una proposta de trencaclosques que s’aprova però es posa en dubte la seva visibilitat. Es proposa presentar la nostra proposta de lletres al Barcelonès. Es comenta que es farà una orla amb la gent del Barcelonès.

5. Es posa de manifest que tenim una mica abandonat aquest apartat, cal actualitzar el contingut del web, buscar noves botigues a traves del socis, i fer un nou apartat al web que és digui  ‘La botiga del mes’ per fer-ne una mica més de promoció. Es parlarà amb la Lluïsa Pahissa que és qui portava la part gràfica del web.

6. Es comenta que les despeses de les Multiparades han estat de 7000€, i que el 25 de Juliol hi ha prevista una reunió del grup de treball. El Ricard Pons ens passarà una presentació amb el resum del projecte i el camí a seguir. Ja hi ha previst fer Multiparades a partir de setembre al Baix Llobregat i a Ciutat Vella. Pel que fa a Parades, el dissabte 23 de juliol és farà la darrera parada de l’estiu a Bellvitge. Durant la Festa Major de Sants farem parades del 20 al 28 d’agost. S’ha de demanar la col·laboració dels nostres socis i simpatitzants.

7. En Joan Mollà comenta que ja tenim permís per fer-la al Calaix, i que l’escenari, el seu fons i dues gàbies de cadires (aprox. 120 unitats) les posarà el districte. Ara bé, el punt de llum corre a càrrec nostre. El format de l’acte, que es farà entre les 19 i les 21h, i que es titularà ‘Festegem la República‘ consistirà en posar carpes informatives a banda i banda de l’escenari per fer-hi un piscolabis. Començarem amb un joc d’endevinalles sobre llocs emblemàtics del barri, que farà en Lleonard Armentano. A continuació hi haurà l’actuació d’en Quim Vila. L’acte es conclourà amb un parlament de Natàlia Esteva, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i amb el piscolabis. Encara que resta per decidir en que consistirà el piscolabis; s’ha parlat de donar fartons o coca  i cava. És demanarà a l’Albert Cabús que faci de presentador de l’acte. Es comenta que podríem demanar a alguna AT si ens vols ajudar a fer un dels actes de la campanya d’estiu com el de la Sanitat, o parlar amb Stop Maremortum per si volen fer alguna acció. Pel que fa a l’equip de so utilitzarem el que ens deixa la Coordinadora d’Entitats de Poble Sec i, com a punt de llum, utilitzarem el nostre grup electrogen. Si calgués més potencia ens poden deixar el de l’AT de les Corts o el de Multiparades.

8. El Christian Selva marxa el 27 de juliol i no torna fins a finals d’agost o el 4 o 5 de setembre, en funció de la seva feina. Durant aquest dies a les reunions del Barcelonès en Francesc Mercader diu que si no hi  cap novetat mèdica hi podrà anar ell. L’enviament de correus el faran entre la Neus Peraire i en Ricard Mañé. Els correus i telegram del barcelonès s’ho mirarà el Christian, i si hi ha que fer algun comunicat ho avisarà al Neus o el Ricard.

9. L’Indepensants el farà en Joan Mollà i versarà sobre el tema ‘Lo RUI és vida’.

10. Pel tema de l’apadrinament d’empreses, es comenta que es veu necessari engegar-lo, però que de moment el deixem per desprès de vacances. Es comenta d’enviar-lo al Barcelonès, perquè s’ho vagin pensant durant les vacances.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *