Acta de Coordinació del 12 de juliol de 2016

Assistents: Ferran Alejandre, Albert Cabús, Clara Delgado, Ricard Mañé, Neus Peraire, M. Carme Planas, Ricard Pons, Christian Selva, Jesús Ventura, Maria Vila

Ordre del dia:

 1. Aprovació de l’acta de la reunió anterior
 2. Aprovació de l’acta de l’assemblea ordinària del 7 de juliol
 3. Notícies sobre el desenvolupament del Secretariat Nacional del 9 de juliol
 4. Novetats de l’Onze de Setembre
 5. Proposta organitzativa del Ricard Pons per al 26 d’agost
 6. Darrers detalls de l’acte Mirada de Dona
 7. Proposta d’apadrinament d’empreses de proximitat del Joan Mollà
 8. Difusió
 9. Organització de les meses per a la consulta interna sobre el referèndum d’independència
 10. Parades i Multiparades
 11. Properes convocatòries de Coordinació
 12. Sopar de Coordinació del divendres 15 de juliol
 13. Altres informacions

1. S’aprova l’acta.

2. S’aprova l’acta.

3. Han arribat comentaris de gent del SN de que sembla que va anar bé, va acabar a la hora. A la reunió del dia 6 a Nou Barris amb la gent del SN de Barcelona es va comentar que a la Campanya d’Estiu hi haurà un Catàleg de accions al territori per triar amb material disponible. Es comenta que el dia 15, que es presenta la campanya d’estiu a Vic, es farà una acció sobre salut.

4. No hi ha novetats.

5. Es comenta que potser no calen grans esforços per fer un acte potent. S’afegeix que es podria fer un tema com el de les Multiparades, dividint els escenaris en 5 localitzacions. Comença una nova pluja d’idees sobre la Festa Major, per no complicar el tema, i fugir una mica de l’estructura de 5 parades proposades pels 5 llocs de Catalunya. Es proposa fer una parada centrada en un sol lloc, comentant que pot suposar un gran esforç pel resultat que se n’obtindrà. El Christian anuncia que no hi serà. Es planteja una actuació lúdico-festiva o un berenar o botifarrada. També es parla de la possibilitat d’instal·lar un escenari amb música i unes parades grans. Una altra proposta és un acte a les 7 de la tarda amb espectacle infantil, pa amb vi sucre i pa amb xocolata. Davant de la idea de posar una parada informativa a la festa alternativa, s’alerta que hi pot haver problemes. Caldria anar a les reunions assembleàries de barri. Es proposa Quim Vila o alguna figura similar per al punt central. Després d’una estona de debat es tira endavant la idea següent:

 • Un escenari amb cadires i un espectacle tipus Quim Vila, amb un parlament final de Natàlia Esteve o algú altre del Secretariat Nacional. Brindis i coca final, ja sigui salada o dolça, amb un lema de l’estil. “Agafem forces per l’11 de Setembre”.
  • Natàlia Esteve ha confirmat la seva presencia
  • Quim Vila esta pendent de confirmació
  • Dues parades grans: una de marxandatge  i un joc tipus gimcana cultural (es demanarà assessorament al Lleonard Armentano) venda i sorteig de samarretes 11S, etc.. Una altra de begudes i quelcom de picar (coques)
  • Es demanarà tarima i cadires al Secretariat d’Entitats. Per tot plegat cal demanar els permisos.

6. No hi ha respostes de l’Anna Gabriel ni de la Isabel Chacón, el Gerard Sesplugues tampoc no en sap res. S’han enviat correus a diverses persones, però no en sabem res més. El Christian buscarà algun telèfon per confirmar. La Marta Pascal vindrà però arribarà tard.

7. El Joan Mollà ha enviat un document amb una proposta. Cal mirar-s’ho amb calma i aprovar-lo. Es faran propostes per correu per aprovar-ho a la propera reunió de Coordinació.

8. El tema central de l’Indepensants serà el tancament (o no) del CIE de la Zona Franca.

9. Estan organitzades. Divendres 15 hi haurà el Ricard Pons amb el seu ordinador. Dissabte 16 hi haurà el Ricard Mañé -qui portarà l’ordinador- i la Neus Peraire.

10. El Ricard Pons explica el resum de la reunió de les multiparades i la de Castelldefels. El 9 de juliol es va fer la de Bellvitge. Es comença una nova roda de multiparades després de la de Ciutat Vella per la Independència del 3 d’octubre. A Sants ens tocarà cap el dia 14 de febrer. Les parades del Pride van anar prou bé amb ajuda de l’Hospitalet (tot i que van faltar gaiestelades). De cara al 16 de juliol es podran fer dues parades si hi ha prou gent.

11. Per al 19 de juliol convocarà el Christian. El mateix dia sabrem si hi ha reunió el dia 26. Els dies 2 i 9 d’agost no hi haurà coordinació, però sí que que s’hauria de fer la del 16 d’agost.

12. El punt de trobada serà al Carrer Vilardell, 30 (Mercat de Hostafrancs). Hi ha una reserva al restaurant “La Campana” per unes 16 persones a les 21:30h.

13. Es planteja un problema per part del PORTI -el bar situat al costat del nostre local al Carrer Alcolea, amb qui mantenim una molt bona relació- de posar una barra a la porta del BAR per la Festa Major. Cal demanar el permís i proposa donar suport a la instància com a Sants-Montjuïc per la Independència. S’aprova i se’n parlarà amb la Lluïsa Pahissa, Consellera de Districte i membre de la nostra territorial. El Christian ha de repartir les seves tasques habituals de cara al mes d’agost, quan serà absent. Tornarà entre el 31 d’agost i principis de setembre. En aquest sentit l’Indepensants del 29 de juliol l’enviarà el Ricard Mañé (a l’agost no hi haurà Indepensants). Pel que fa als correus del mes d’agost, el dia 19 ho farà el mateix Ricard Mañé; el 26 d’agost ho farà la Neus Peraire. El del 2 de Setembre ho tornarà a fer el Ricard Mañé. El dia 13 s’ha de recollir el material de Sanitat per repartir el dia 15 als CAPs. El Christian farà la convocatòria de la gent que te apuntada i una crida general a tothom per el dijous per recollir el material de 18:00h al 19:00h. El dijous al mati la Clara anirà a buscar el material i estarà al local: si a les 19:00h encara en queda per repartir i es pot portar a Cotxeres, ho farem.

Es tanca la reunió a les 22:10h.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *