A la Marina, decidirem

decidirem_Marina

Els 9 equips de voluntaris i voluntàries de Sants-Montjuïc per la Independència, formats per unes 40 persones, han assolit amb èxit l’objectiu de deixar informació de l’ANC a les bústies de les 14.000 llars de la Marina de Sants.

La bustiada va començar el 29 de maig, i prèviament un equip de voluntaris de la nostra assemblea territorial havien inventariat, carrer a carrer, les bústies dels diversos barris de Marina. La inspiració i el mètode de l’operació partien de la valuosa experiència dels companys de la territorial de Fort Pienc, a l’Eixample. Un cop més, es constata que la força de l’ANC és la feina, la unitat i l’organització de milers de persones de tots els barris, pobles i ciutats de Catalunya. Com diem al flaier que acabem de repartir, Junts, podem!

La presència de l’ANC de Sants-Montjuïc a la Marina és constant, amb parades informatives i actes al llarg de tot l’any. Aquest juny, hi haurà una parada per setmana a la plaça de la Marina, cada divendres a la tarda, i hi estem programant noves activitats per al mes de juliol.

junts_podem_web


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *